Desene animate

 Rasfoindu-mi intr-o zi mailurile observ o noua adresa  ” a expeditorului “, alta decat cele cu care eram eu obisnuita. Surpriza a fost si mai mare in momentul in care am citit scrisorica: isi exprimau bucuria ca o persoana scrie despre desene animate, ca mai exista adulti care se uita cu drag la desene animate.

Pentru ca la sfarsitul mailului era trecut si link-ul catre site-ul lor pe care am dat click ….Ce mi-a fost dat sa vad acolo….m-a umplut de o imensa bucurie….Este un rai al copiilor, un rai al celor cu suflet de copil….e o placere pentru cei care iubesc desenele animate.

Va intrebati probabil unde gasiti toate aceste “bunatati “. Ei bine va spun: site-ul se numeste DeseneAnimate.Tv  , si contine  278 de desene animate, peste 5000 de episoade. Sunt 5 categorii dupa care va puteti ghida, in functie de ceea ce doriti sa vizionati: desene animate dublate in limba romana, desene animate in limba engleza, dar care sunt titrate in limba romana, anime-uri si seriale online.

 Am ramas blocata muuuulte ore in fata calculatorului uitandu-ma la : Johnny Quest (de fapt cred ca e vorba despre serialul The Real Adventures of Johnny Quest care imi place foarte foarte mult), Sailor Moon (de care vorbeam intr-unul din posturile trecute), Diabolik, Beauty and the Beast (Frumoasa si Bestia), Snow White ( Alba ca Zapada ), Captain Planet etc.

Tot pe acest site gasiti si jocuri gratuite pe care le puteti juca oricand doriti.

 Va las sa va uitati pe site si astept sa imi spuneti daca v-a placut ceea ce gasiti acolo.

Advertisements

1 Comment (+add yours?)

  1. Desene animate
    Mar 03, 2012 @ 13:01:51

    Sunt multe alte site-uri cu desene animate online 🙂 cel pe care ni l-ai prezentat tu este printre cele mai bune oricum..

    Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: