Ce inseamna iubirea

Pentru primul post dupa mica vacanta am ales un articol gasit pe site-ul stirilor ProTv. Mi-a placut si in acelasi timp m-a intristat aceasta poveste, dar asa se poate observa ca totusi unii oameni sunt foarte rai ( vroiam sa le zic mai urat, dar nu merita termenul de “animale” pentru ca acestea sunt mult mai umane ).

In randurile ce urmeaza veti citi povestea celor doua vietati. Sper sa nu va intristati ci doar sa constientizati ca si ele gandesc si au inima, chiar daca nu pare asa…

In preajma Craciunului trecut, o sfasietoare si adevarata poveste de iubire a doua randunici facea inconjurul lumii, generand emotii uriase, lacrimi si reconsiderarea atitudinii fata de necuvantatoarele inaripate, care, contrar prejudecatilor, sunt capabile sa gandeasca, sa iubeasca si sa sufere.

Povestea tragica de iubirea a unei perechi de randunici a inlacrimat milioane de locuitori ai planetei, din Europa pana in Asia, in preajma Craciunului din 2009, astfel incat merita sa o aflati sau sa va reamintiti de ea.

Pe scurt, o randunica a fost lovita de o masina pe cand micuta inaripata s-a avantat pe drum, a cazut, nu a mai putut zbura, iar perechea ei a inceput sa o hraneasca.
Compasiunea si dragostea cu care o ingrijea erau impresionante.

La un moment dat, cand “sotul’ randunicii a venit iar cu hrana, a constatat ca aceasta nu mai misca. Murise! Disperarea lui a fost coplesitoare, statea langa perechea lui si scotea tipete sfasietoare, insa in zadar.

Tristetea si durerea erau coplesitoare. Intr-un final, a inteles ca ea murise.

Imaginile acestei povesti adevarate de iubire au aparut intr-un cotidian important din Franta, anul trecut, inainte de Craciun, iar tirajul a fost epuizat imediat.


Eu imi amintesc ca acum cativa ani in urma am lovit o randunica cu masina, si m-am oprit in mijlocul strazii sa o iau din calea altor masini. Si nu m-a claxonat nimeni….am fost mirata de acest lucru si cred si acum ca am facut o fapta buna.

Sursa este site-ul de stiri al ProTv-ului.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: