Cafeaua cu aroma de alune (miam miam) si alte bunatati…

Deoarece nu am mai scris de cateva zile bune, am decis sa vorbesc astazi desprea cafeaua si biscuitii luati de la Coffe Tea Spice Corner ( pe scurt CTS ) din Felicia. Mi-am amintit de ei si astazi dimineata la cafea, dar si atunci cand la un moment dat am vazut o dubita de la ei de la distributie pe langa UMF.

Personalul lor de la magazin e format din trei fete foarte dragute si serviabile, este o adevarata placere sa fii servit de ele.

Magazinul lor prezinta o mare diversitate de produse, care mai de care mai gustoase – o adevarata nebunie deoarece imi vine sa imi las toti banii acolo. Au rafturi intregi cu cafea, ceaiuri, mirodenii si cel mai interesant lucru – fursecurile care sunt foarte mari si au diverse culori. Acesti biscuiti sunt extraordinari. Am avut placerea de a gusta cateva. Nu sunt foarte dulci, erau pline cu nuci americane ( sunt la fel ca ale noastre numai ca sunt drepte ), foarte crocant si se simte cum ti se topeste in gura…Daca v-am facut pofta va spun ca pretul unui fursec este de 8 lei, dar fiind vorba de un dublu – fursec eu cred ca merita. Stiu ca poatevi se  pare scump, dar pentru a te rasfata uneori eu zic ca e binevenit.

Tot de la ei si tot in aceeasi zi mi-am luat o cafea cu aroma de alune de padure. Mi-a fost foarte greu sa ma decid mai ales pentru ca au cafea cu diferite arome, printre care amintesc vanilie, caramel, irish cream, migdale si amaretto, praline etc. Cred ca am stat o ora, daca nu mai mult pentru a mirosi toate cafelele si ceaiurile.

Cafeaua se vinde boabe, dar daca doresti fetele de acolo o pot macina – mare, fin, foarte fin. Cand am ajuns acasa nu am avut rabdare, asa ca am pus la fiert putina apa pentru a incerca si eu cafeaua. Ce aroma! Ce splendoare! Este atat de parfumta incat umple toata bucataria cu aroma ei. Miroase foarte putin a cafea ( ce bine! ) si de aceea o recomand si celor carora nu prea le place cafeaua.  Gustul este foarte bun, putin dulceag, se simte foarte bine aroma de alune. Dupa gust o puteti indulci sau nu.

Am baut o canita seara inainte de culcare si am dormit foarte bine. Tatal meu in schimb a spus ca nu prea ii place pentru ca este prea slaba dar si pentru ca lui ii place ” cafeaua 100% naturala, fara arome de astea care sa-i strice gustul”. De aceea s-ar putea ca bautorii inraiti de cafea sa nu fie prea incantati de acest sortiment.

Am uitat de ceea ce era mai important si anume pretul : pentru 50 gr. am dat 6,5 lei ,iar 100 gr. costa 13 lei.

Pentru ca am luat mai multe produse de la CTS Corner am primit si un discount de 10% la ceai si mirodenii si de 15% la cafea. De fapt  aceasta promotie  se numeste “carnet de student” si din ce am inteles se acorda clientilor fideli, dar si studentilor.

 

Advertisements

3 Comments (+add yours?)

 1. Delia Iacob
  Nov 09, 2010 @ 10:26:33

  eu ador cafeaua asta. cand mi se termina vreau sa o incerc pe cea cu aroma de ciocolata de la ei. tin minte ca beam prin facultate o cafea cu ciocolata si era grozava 🙂

  bravo pentru articol! trebuiesti premiata de cei de la cts :p

  Reply

 2. teona6
  Nov 09, 2010 @ 10:29:58

  eu sper sa se duca cat mai multa lume la ei…eu vreau sa incerc cafeaua cu aroma de migdale si amaretto….miam
  ei…premii ar trebui sa primim amadoua:)) ca am fost sa cumparam de la ei si pentru ca ne vom intoarce 😀

  Reply

 3. ines
  Dec 16, 2010 @ 11:27:20

  Abia acum am dat peste blogul acesta și, pentru că tot am observat că menționați de premii, m-am gândit să vă fac o surpriză (asta în cazul în care mai vedeți acest comentariu).

  Știu că nu se compară cu cafeaua, ceaiurile sau mirodeniile de la CTS Corner, dar avem câte un ornament de Crăciun și câteva acadele care vă așteaptă la centrul info al campaniei (care este aproximativ vis-a-vis de Motivi, acolo unde este bradul împodobit).

  Vă rog să-mi spuneți dacă ajungeți prin Felicia zilele astea și, dacă da, să-mi spuneți numele voastre complete pentru a lăsa cadourile pentru voi la centrul info :).

  Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: